ŞAMPİYON KENDİ EVİNDE İLK MAÇINDA

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, kendi evinde ilk maçına çıkıyor. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Mimar Sinan Spor Salonu’nda UPS Spor ve Kültür Kulübü ile karşılaşacak olan Edirnespor’un kendi evindeki ilk maçına tüm Edirne Halkı’nı davet etti.

2017-11-10 12:01:11
ŞAMPİYON KENDİ EVİNDE İLK MAÇINDA

2016-2017 sezonunda  mücadele ettiği Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde şampiyon olarak bir üst lige yükselen Edirne Belediyesi Erkek Basketbol Takımı’nın; 2017-2018 sezonunun ilk maçını deplasmanda Erzurum BŞB ile yaptı. Rakibini 74-64’lük bir skorla mağlup eden Edirnespor, kendi evindeki ilk maçını 12 Kasım Pazar Günü Saat: 17.00’de Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirecek. Edirnespor’un rakibi ise UPS Spor ve Kültür Kulübü olacak.

Takımın büyük bir başarıya imza atarak kurulduğu ilk yıl 2. Lig’e yükseldiğini ifade eden Gürkan, “ 2016-2017 sezonunda hem Edirne’yi hem Edirne Belediyesi’ni başarılı bir şekilde temsil eden şampiyon takımımız Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı’mız kendi evinde ilk maçına çıkacak. Yeni sezonda ilk kez Edirneli seyirciyle buluşacak olan takımımız, seyircilerden aldığı destekle bizlere unutulmaz bir mücadele sergileyecek. Takımımız, Edirneli basketbol severlerin de destekleriyle yepyeni başarılara imza atacağına inancım tam. Tüm Edirne Halkı’nı takımını desteklemeye davet ediyorum” dedi.