SARAÇLAR’DA KALPLER FENERBAHÇE İÇİN ATACAK

2017-05-20 10:42:53
SARAÇLAR’DA KALPLER FENERBAHÇE İÇİN ATACAK

MİLLİ HEYECANA ORTAK OLUN

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından, THY Euroleague Final-Four'un finalinde Yunan ekibi Olympiakos karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe’ye destek için Saraçlar Caddesi’ne dev ekran kurulacak. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 21 Mayıs Pazar Saat: 21.00’de tüm Edirne Halkı’nı Saraçlar Caddesi’ne davet etti.

THY Euroleagu Final-Four'da Real Madrid'i 84-75'le geçen Fenerbahçe adını finale yazdırdı. Sarı-lacivertlilerin rakibi, CSKA Moskava'yı mağlup eden Olympiakos oldu. İki takım arasında oynanacak olan maç için Edirne Belediyesi, Saraçlar Caddesi’ne dev ekran kurmaya hazırlanıyor.

21 Mayıs Pazar Saat: 21.00’de rakibiyle karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe için Edirneliler, seslerini Saraçlar Caddesi’nden duyuracak.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ‘Milli heyecanı birlikte yaşayalım’ sloganıyla tüm Edirne Halkı’nı maçın oynanacağı saatte Saraçlar Caddesi’ne davet etti.