SATRANÇ TURNUVASI İÇİN SON KATILIM 22 EKİM

2015-10-15 05:29:25
SATRANÇ TURNUVASI İÇİN SON KATILIM 22 EKİM

Edirne Belediyesi UNESCO Dünya Mirası Edirne Selimiye Camii Külliyesi IV. Geleneksel Ödüllü Satranç Turnuvası’na son başvuru tarihi 22 Ekim Perşembe 2015 olarak belirlendi.

Edirne Selimiye Camii Külliyesi’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne dahil edilişinin yıldönümü etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenmekte olan satranç turnuvasının dördüncüsü, bu yıl, ‘Edirne Belediyesi UNESCO Dünya Mirası Edirne Selimiye Camii Külliyesi IV. Geleneksel Ödüllü Satranç Turnuvası’ ismiyle 24-25 Ekim 2015 tarihlerinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meriç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Edirne Belediye Başkanlığı yetkilileri, yaptıkları yazılı açıklamada, satranç turnuvasına son katılım tarihinin 22 Ekim Perşembe 2015 olduğunu bildirdi.

Yetkililer, satranç turnuvasına katılmak isteyenlerin, başvurularını www.satrancturnuvam.com adresinde online olarak yapabileceğini ve turnuvaya katılmak isteyen sporcuların TSF Lisansına sahip olmaları gerektiğini belirtti.

Satranç turnuvasındaki ödüller ise şu şekilde belirlendi:

Küçükler, Yıldızlar ve Genel kategoride düzenlenecek olan turnuvada, her kategorinin 1.’sine tam altın, 2.’sine yarım altın, 3.’süne Çeyrek altın, 4.’süne 1 gram altın, 5’sine 1 gram altın hediye edilecektir.

Öte yandan her üç kategoride En İyi Edirne Lisans İli Sporcusuna 1 gram altın, her üç kategoride En İyi Edirne Lisans İli Bayan Sporcusuna 1 gram altın,  her üç kategoride ilk üç sporcuya, kupa, madalya ve derece belgesi, her üç kategoride dördüncü ve beşinci sporcu ile turnuvanın en küçük ve en büyük sporcusuna madalya verilecektir.