ŞEHİT CENAZESİ İÇİN EDİRNE’YE GELDİLER

2016-06-10 08:15:28
ŞEHİT CENAZESİ İÇİN EDİRNE’YE GELDİLER

ŞEHİT CENAZESİNE KATILMAK İÇİN EDİRNE’YE GELDİLER

Mardin’in Midyat İlçesi’nde Emniyet Müdürlüğü Binası’na yönelik gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen Polis Memuru Nefize Özsoy’un cenaze töreni için Edirne’ye gelen Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, HÖH Milletvekili Mustafa Fahri Ahmet ve Kirkovo (Kızılağaç) Belediye Başkanı Şinasi Süleymanov, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

Edirne Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Halkı’nı böyle bir günde yalnız bırakmadıkları için Bulgaristan’dan gelen misafirlerine teşekkür etti. Terörü biran önce bitmesini dileyen Gürkan, “Bugün yine en zor günlerimizden birini yaşıyoruz. Edirneli bir evladımızı, bir bayan emniyet görevlimizi, Nefize kardeşimizi bugün sonsuzluğa uğurlayacağız” dedi.

Türkiye’de son günlerde artan terör olaylarını üzüntüyle karşıladıklarını belirten heyet, Başkan Gürkan’a taziye dileklerinde bulundular.