Şehit Polisin Adı ve Hatırası Sokakta Yaşayacak

Edirne Belediye Meclisi’nin almış olduğu kararla Şehit Polis Memuru Hüseyin İmrağ’ın adı ve hatırası sokakta yaşacak.

2015-04-10 10:41:00
Şehit Polisin Adı ve Hatırası Sokakta Yaşayacak
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan , Edirne İl Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan, Vali Yardımcısı Mustafa Ergün, Şehit Polis Memuru Hüseyin İmrağ ‘ın ailesi , Edirne Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri , Polis Memurları ve vatandaşların katıldığı törenle Şehit Polis Memuru Hüseyin İmrağ’ın adı sokağa verildi. Edirne’de iki silahlı grubun çatışmasında şehit olan Polis Memuru Hüseyin İmrağ’ın adı Edirne Belediye Meclisi’nde alınan kararla 42. Sokağın adı değiştirilerek ‘‘ Şehit Polis Memuru Hüseyin İmrağ’ olarak değiştirildi.  Edirne Belediye Başkan Yrd. Selçuk Çakır’ın meclis kararını okumasıyla başlayan törende Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yapıtığı konuşmada ‘‘Gönül isterki bu tür törenler olmasın, bu tür isimleri sokaklara vermeyelim, polisimiz askerimiz şehit düşmesin, Türk Milleti kahraman polislerimize minnetar. Vatandaşın malı ve canı için çalışıyorsunuz, keşke size daha iyi şeyler sunabilsek, biz size minettarız. Ailesinin acısını asla dindiremeyiz en azında bizlerin unutmadığını acılarını paylaştığımızı bilmelerini isteriz. Allah gani gani rahmet eylesin’’ diye belirtti.   Edirne Belediye Meclisi’nin aldığı kararı Ediren Belediye Başkanı Recep Gürkan, Şehit Polis Memuru Hüseyin İmrağ’ın annesi babası ve eşine teslim ettikten sonra törenle sokak açıldı.