ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TÜRK BAYRAĞI ÇAĞRISI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, terör örgütlerine karşı Afrin’de yürüttükleri operasyon sırasında şehit düşen 8 Mehmetçiğin anısını yaşatmak ve birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstermek adına Edirnelileri, evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet etti.

2018-03-02 10:43:49
ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TÜRK BAYRAĞI ÇAĞRISI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sosyal medya hesaplarından paylaştığı video ile tüm Edirnelilere çağrıda bulundu.

Gürkan, yaptığı konuşmada şunlara yer verdi;

“Sevgili Edirneliler; Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör örgütlerine karşı yürüttüğü harekatta dün akşam 8 Mehmetçiğimiz, 8 vatan evladımız şehit oldu; 13’te yaralımız var. Vatanın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan canını feda eden kahraman şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğini göstermek ve kahraman şehitlerimizin anısını canlı tutmak için tüm Edirnelileri, şehitlerimizin cenazeleri kaldırılana kadar; evlerine, iş yerlerine; gururumuz, birlik ve beraberliğimizin sembolü olan Türk Bayrağı’nı asmaya davet ediyorum. Saygılarımla…”

KONSER İPTAL EDİLDİ

Öte yandan Edirne Belediyesi’nin katkılarıyla Bakırköy Belediyesi Evrensel Müzik Topluluğu’nun 3 Mart Cumartesi Günü saat 20.00’de ETSO Konferans Salonu’nda vereceği konserin de tüm ülkeyi derinden üzen Afrin’de yaşamını yitiren şehitler nedeniyle iptal edildiği açıklandı.