Sibel Can, Başkan Gürkan’ı ziyaret etti

2015-04-22 11:12:14
Sibel Can, Başkan Gürkan’ı ziyaret etti

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, ünlü sanatçı Sibel Can, makamında ziyaret etti.

Bir Tv kanalındaki şarkı yarışmasının çekimleri için Edirne’ye gelen ünlü sanatçı Sibel Can, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti. Edirne Belediye Başkanlığı’nda personele de tek tek ‘sesi güzel olan var mı?’ diye soran Sibel Can, Edirne’ye, Edirnelilere hayran kaldığını dile getirdi.

Sibel Can’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sibel Can’a Edirnekari tablo hediye ederek, kendisini 654.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne davet etti. Sibel Can, Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni Er Meydanı’nda izlemeyi çok istediğini ifade etti.

Ziyaret sonunda, Edirne sokaklarını gezen Sibel Can, Edirnelilerle uzun uzun sohbet ederek, tv programı çekimlerini tamamladı.