SİHİRLİ ANLAR, ÇOCUKLARI BÜYÜLEMEYE DEVAM EDİYOR

2015-06-29 11:51:26
SİHİRLİ ANLAR, ÇOCUKLARI BÜYÜLEMEYE DEVAM EDİYOR

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen Mahallede Ramazan Eğlenceleri, sihirli anlara eşlik etmeye devam ediyor.

Eski ramazan gecelerinin yaşatılması amacıyla düzenlenen ramazan eğlencesi hafta sonu Şükrüpaşa, Fatih ve Meydan Mahallerinde yoğun bir katılımla devam etti.

Eğlenceye katılan mahalle sakinlerine geleneksel ramazan şerbeti ile çekirdek, çocuklara ise mısır ve balon ikram edildi. Fasıl grubunun ardından sahneye çıkan Hacivat ve Karagöz gösterisi kahkaha dolu anlar yaşattı.   Hacivat ve Karagöz’ü en önde izleyebilmek için yerlere oturan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Daha sonra Edirneliler, kanto gösterisiyle eğlencenin tadına vardı. Kanto gösterisinin ardından ise, sihirli anlar başladı.

Çocuklar, illüzyon gösterisini  büyük bir merak ve şaşkınlık içinde izledi. Sahneye çıkıp, sihir gösterisine eşlik etmek isteyen çocuklar birbiriyle yarıştı.

Sihirbazın içlerinden seçtiği çocukların, illüzyon gösterisine katılması izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Mahalle sakinleri güzel bir gece yaşamalarına vesile olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür ettiler.