Sınava girecek öğrencilere ulaşım ücretsiz

Edirne Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden, 15 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan YGS sınavına girecek olan öğrenci ve görevlilerin istenilen evrakları ibraz etmeleri halinde, sınav günü ulaşımın ücretsiz olacağı bildirildi.

2015-03-13 09:04:00
Sınava girecek öğrencilere ulaşım ücretsiz
Edirne Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi başkanlığı Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 15 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nın (2015 YGS) ve 2015 Lisans Yerleştirme Sınavı (2015 LYS)’nin uygulanacağı İl ve İlçe Belediyelerine bağlı bütün toplu taşıma araçlarından adayların sınava giriş belgesini ve nüfus cüzdanını ibraz etmesi koşuluyla, kamu görevlilerin ise görevlendirme belgelerini ve nüfus cüzdanını ibraz etmesi koşulu ile sınav sabahı 07.00-11.00 saatleri arasında toplu taşıma  araçlarından  ücretsiz yararlandırılması konusunda minibüs kooperatifleri bilgilendirilmiştir.”