SİVRİSİNEKLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

2016-07-27 07:18:40
SİVRİSİNEKLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın talimatlarıyla kış aylarında başlatılan sivrisinekle mücadele devam ediyor. Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Halk Sağlığı Birimi Biosidal Ekip, ilaçlama çalışmalarına 7/24 devam ediyor.

Tunca, Meriç ve Arda nehirlerine sahip olan ve kent merkezine çok yakın yerlere ekilen çeltik nedeniyle sivrisinek sorunu yaşanan Edirne’de sivrisinekle mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Halk Sağlığı Birimi’ne bağlı 4 ayrı ekip uçkun mücadelesi verirken, 2 ayrı ekip ise birikinti sularını ve larva durumunu kontrol ediyor.

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Halk Sağlığı Birimi yetkilileri, etkin bir çalışma sürdürülen sivrisinekle mücadelenin kış aylarında da devam edeceğini bildirdi.