TAHMİS MEYDANI’NDAKİ SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

2015-06-26 11:15:56
TAHMİS MEYDANI’NDAKİ SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Edirne Belediye Başkanlığı’nca Tahmis Meydanı’ndaki su boruları yenileniyor.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tahmis Meydanı’ndaki su borularını yenileme çalışmalarını bizzat yerinde inceleyerek, “Vatandaşlarımızın sorunlarını Belediye ekiplerimizle birlikte ivedilikle çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz aylarda esnaf ziyaretleri sırasında Çilingirler Caddesi esnafı suların şebeke basınçlarında sorunları olduğunu iletmiş ve Başkan Gürkan’da en kısa sürede çözeceğinin sözünü vermişti. Başkan Gürkan, esnafların çalışmalara Ramazan ayında başlaması yönündeki taleplerini dikkate alarak, Tahmis Meydanı’nda ki su borularını yenileme çalışmalarına Ramazan ayında başladıklarını belirtti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın, talimatı üzerine harekete geçen Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Saraçlar Caddesi’nden başlayan, Yoğurtçular Sokak boyunca devam ederek, Tahmis Meydanı’na ulaşacak olan 110 mm PVC su borusu döşeme çalışmalarına başladılar. Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, eni döşenecek olan şebeke ile basınç sorunu son bulacak.” dedi.