TEMA VAKFI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ BİLGİLENDİRDİ

2016-03-14 12:41:23
TEMA VAKFI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ BİLGİLENDİRDİ

TEMA Vakfı Edirne İl Temsilciliği, Edirne Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, personeli TEMA Vakfı’nın çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Zabıta Müdürlüğü personeline çevreye olan duyarlılığından dolayı teşekkür eden Edirne TEMA Vakfı İl Temsilcisi Şirin Çoğal, “Erozyonla mücadele, ağaçlandırma ve başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıklarımızın korunması için toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı arttırmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Edirne ve Türkiye’de şimdiye kadar gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren Çoğal, “Aralık ayı sonu itibariyle 2015 yılında ulaştığımız gönüllü sayısı 55 bin 739 ve kurulduğumuz günden bu yana ulaştığımız toplam gönüllü sayımız 588 bin 689'dur. İlimizde de TEMA Vakıf çalışmalarımıza katkılar sunacak siz değerli gönüllülerimizle çoğalarak daha yeşil yarınlara umutla bakmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

Edirne Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Zogo da TEMA Vakfı’na geleceğe ve çevreye duyarlı projeler ürettikleri için teşekkür ederek, vakıfa üye oldu.