TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ İÇİN 24 MAHALLEDEN ARAÇ HAREKET EDECEK

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan Toplu Açılış Töreni için Edirne’nin 24 mahallesinden araç hareket edecek.

2017-11-02 08:15:25
TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ İÇİN 24 MAHALLEDEN ARAÇ HAREKET EDECEK

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın göreve geldiği günden bu yana hizmete sunduğu merkez ve tesislerin açılışı 3 Kasım Cuma Günü Saat: 16.00’da Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisi’nde düzenlenecek olan törenle gerçekleştirilecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı açılış programı kapsamında Edirne’nin 24 mahallesinden tören alana gitmek isteyen vatandaşlar için araç kaldırılacak. Araçlar, 3 Kasım Cuma Günü Saat:15.30’da tüm mahallelerde muhtarlıkların önünden hareket edecek.

3,5 yılda kente kazandırılan tesis ve merkezlerin açılışını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceğini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tüm Edirne Halkı’nı toplu açılış törenine davet etti.