TRAKYA ODA ORKESTRASI’NDAN UNUTULMAZ KONSER

2016-03-01 06:19:06
TRAKYA ODA ORKESTRASI’NDAN UNUTULMAZ KONSER

Edirne Belediye Başkanlığı’nın Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Trakya Oda Orkestrası, müzikseverlere unutulmaz bir konser verdi.

Geleneksel hale getirilen Trakya Oda Orkestrası’nın Klasik Müzik Konseri Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meriç Konferans Salonu’nda 26 Şubat 2016 Cuma Günü saat 20:30’da gerçekleştirildi. Alper Çam şefliğinde gerçekleştirilen konsere Edirneliler büyük ilgi gösterdi.

Klasik müziğinin Edirne Halkı’yla buluşmasını sağlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür eden Şef Alper Çam,  “Her ay gerçekleştirdiğimiz konserlere katılım her geçen gün artarak devam ediyor.  Sanata ve sanatçıya gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Edirnelilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.