“TÜM ULUSUMUZUN BAŞI SAĞ OLSUN”

2016-05-13 08:14:37
“TÜM ULUSUMUZUN BAŞI SAĞ OLSUN”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Hakkari’nin Çukurca İlçesinde Çığlı Üst Bölgesi’ne yapılan haince saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada şehit düşen Mehmetçiklere Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yayınladığı başsağlığı mesajıyla terörü lanetledi.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Çığlı Üs Bölgesi'nde teröristlerle çıkan silahlı çatışmada 6 askerin şehit olduğu, 8 askerin yaralandığını, teröristlere müdahale için bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu ise 2 pilotun şehit olduğu haberlerini üzüntüyle karşıladıklarını belirten Gürkan, mesajında şunlara yer verdi:

“Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde Üst Bölgesi’nde yapılan haince saldırı ve sonrasında çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Mehmetçiklere Allahtan rahmet, yaralanan kahramanlarımıza acil şifalar diliyoruz. Son zamanlarda ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan terörü bir kez daha lanetliyoruz! Tüm Ulusumuza Edirne Halkı adına başsağlığı diliyoruz.”