TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE UZMAN YÖNTEMLER

Edirne Belediyesi, Fertillife Sağlık Grubu ile birlikte ‘Tüp Bebek Tedavisinde Güncel Yöntemler’ isimli sağlık söyleşisi gerçekleştirecek.

2020-01-15 11:47:17
TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE UZMAN YÖNTEMLER

Fertillife Sağlık Grubu Kadın Hastalıkları ve Üreme Sağlığı Uzmanı Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Op. Dr. Fatih Öğüç’ün gerçekleştireceği söyleşi Edirne Belediyesi Nikah Salonu’nda 18 Ocak Cumartesi Günü Saat: 15.00’te düzenlenecek.

Edirne Belediyesi’nin  Fertillife Sağlık Grubu ile birlikte ‘Tüp Bebek Tedavisinde Güncel Yöntemler’ isimli  sağlık söyleşisine katılım ücretsiz olurken,  Fertillife Sağlık Grubu Kadın Hastalıkları ve Üreme Sağlığı Uzmanı Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Op. Dr. Fatih Öğüç; kısırlık, aileler arasındaki uyumsuzluklar, gelişen teknoloji ve tıbbı yenilikler ve tüp bebek tedavisi hakkında önemli bilgiler verecek.