TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ DÜZENLENECEK

2016-05-26 07:53:15
TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ DÜZENLENECEK

Edirne Belediye Başkanlığı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Türk Sanat Müziği Konseri düzenlenecek.

Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilecek olan konser 27 Mayıs 2016 Cuma Saat:20.30’da Halk Eğitim Merkezi’nde müzikseverlerle buluşacak.

Şef Özgen Kıskaç ve Şef Yardımcısı Ebru Görez Balkan’ın yönetiminde düzenlenecek olan konserde Edirne Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği’nin eşsiz parçalarını seslendirerek, Edirnelilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Ücretsiz olarak düzenlenecek konsere tüm Edirne Halkı’nı davet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan; kültür ve sanat kenti Edirne’de, Edirne Belediyesi olarak kültürel ve sanatsal aktivitelere hız kesmeden devam edeceklerini ifade etti.