TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU YENİ YETENEKLERİ ARIYOR

Edirne Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’na yeni Koristler ve Enstürmanistler aranıyor. Seçmeler 4-5-11 ve 12 Aralık tarihlerinde 18.00 ile 19.30 arasında Edirne Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

2019-12-02 10:37:31
TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU YENİ YETENEKLERİ ARIYOR

Edirne Belediyesi bünyesinde kurulduğu günden bu yana Edirnelileri müzikle buluşturan; düzenlediği ücretsiz konserlerle gönülleri fetheden Edirne Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu yeni döneme hazırlanıyor. Yeni döneme yeni Korist ve Enstürmanistler kazandırmak isteyen Türk Sanat Müziği Korosu; yeni seslerini, yeni yeteneklerini arıyor. Bu amaçla Türk Sanat Müziği Korosu’na kazandırılacak olan yeni Korist ve Enstürmanistler için seçmeler 4-5-11 ve 12 Aralık tarihlerinde 18.00 ile 19.30 arasında Edirne Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Türk Sanat Müziği Korosu’nda yıl boyunca çeşitli etkinliklerde konser verecek olan Korist ve Enstürmanistler adayları belirtilen tarihlerde Edirne Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde giderek seçmelere katılabilecek.