VALİ ÖZDEMİR, BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

2016-07-27 07:01:26
VALİ ÖZDEMİR, BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, Edirne Valisi Günay Özdemir, makamında ziyaret etti.

Edirne Valisi Günay Özdemir, 655.Kırkpınar Yağlı Güreşleri sonrasında Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

Edirne Belediye Bandosu eşliğinde Edirne Valisi Günay Özdemir’i karşılayan Belediye Başkanı Recep Gürkan, kendisinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. İkili bir süre Edirne ve Kırkpınar konulu bilgi ve fikir alışverişinde bulunduktan sonra, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Vali Özdemir’e, Tarihi Belediye Binası’nı gezdirdi. Hasan Rıza tablolarına hayran kaldığını söyleyen Edirne Valisi Günay Özdemir, Tarihi Belediye Binası’nın tarih koktuğunu ifade etti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Vali Günay Özdemir’e Yemiş Hanı Kapanı hakkında da bilgiler verdikten sonra; Vali Özdemir, Belediye’den ayrıldı.