YAŞANAN TERÖR OLAYLARINDAN DOLAYI TEMEL ATMA TÖRENİ ERTELENDİ

2015-09-08 08:26:32
YAŞANAN TERÖR OLAYLARINDAN DOLAYI TEMEL ATMA TÖRENİ ERTELENDİ

GÜRKAN, “ACIMIZIN TARİFİ İMKÂNSIZ”

9 Eylül 2015 Çarşamba günü yapılması planlanan Katı Katık Bertaraf Tesisleri’nin temel atma töreni yaşanan terör olaylarından dolayı ileri bir tarihe ertendi. Yüreklerdeki Dağlıca yangını sönmeden Dilucu Iğdır’da polislerimize düzenlenen hain saldırıda 13 şehit haberinin Türk halkını derinden üzdüğünü ifade eden Gürkan, “Polis memurlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza açıl şifalar diliyoruz” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne için büyük bir kazanç olacak olan 60 yıldır Edirne’de çözülemeyen çöp sorununa çözüm olacak Edirne Belediyesi’nin ve Edirne’nin gurur projelerinden biri olan Katı Atık Bertaraf Tesisleri’nin temel atma törenini ülkemizi derinden yaralayan terör olaylarından dolayı ileri bir tarihe ertelediklerini bildirdi.

Yüreklere düşen ateşin sönmeyeceğini ifade eden Gürkan, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozma yolunda oynanan bu oyunlar ile hiç kimse hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Acımızın tarifi imkânsız, yarası hiçbir zaman iyileşmeyecektir. Türk Milleti’nin başı sağ olsun” diye konuştu.