YENİ DÖNEM DİKSİYON KURSU BAŞLIYOR

2015-12-07 10:37:02
YENİ DÖNEM DİKSİYON KURSU BAŞLIYOR

Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 36. dönem Diksiyon Kursu başlıyor.

18 Aralık-30 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan Diksiyon Kursu, haftanın Salı ve Cuma günleri 18.00 ile 20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Edirne Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Diksiyon Kursu’na 18 yaş ve üzeri isteyen her birey katılabilecektir.

36. dönem Diksiyon Kursu’na katılmak isteyenlerin, 7-11 Aralık tarihleri arasında 2 adet vesikalık fotoğraflarıyla birlikte Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne gelerek başvuru formlarını doldurmaları gerekmektedir.

Kurs sonunda başarılı olan kursiyerler sertifikalarını almaya hak kazanacaklardır.