YENİ GÖSTERİSİNİ İLK KEZ EDİRNELİLER İZLEDİ

2016-11-14 04:24:23
YENİ GÖSTERİSİNİ İLK KEZ EDİRNELİLER İZLEDİ

Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Enver Aysever, yeni oyunu olan ‘Mırıldandıklarım; Haykırdıklarım’ın ilk gösterisini Edirne’de gerçekleştirdi. Üçüncü kez Edirneliler ile buluşan Aysever, ‘Edirne benim ikinci memleketim’ derken, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bu ülke Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkesi ve cumhuriyet ilelebet payidar kalacak” diye konuştu.

Edirne Belediyesi tarafından halka ücretsiz olarak sunulan Enver Aysever’in ‘Mırıldandıklarım; Haykırdıklarım’ isimli tek kişilik gösterisi Bahçeşehir Koleji’nde gerçekleştirildi. Gösteriyi Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır ve çok sayıda Edirneli izledi. Daha önceki gösterisi olan ‘Aykırı Kumpanya’ ile büyük ses getiren ve Edirnelilerin sevgisini kazanan Aysever, yeni gösterisi ile ilk kez Edirneliler ile buluştu.

Seyircinin hem izleyicisi hem de katılımcısı olduğu aykırı bir gösteriye daha imza atan Aysever, ‘Mırıldandıklarım Haykırdıklarım’ isimli gösterisiyle seyirci, geçmişiyle cesurca yüzleşme imkânı buldu.

Edirne’nin artık ikinci memleketi olduğuna değinen Enver Aysever, Başkan Gürkan ile twitter üzerinden iletişim kurduklarını söyledi. Gürkan’ın kendisini twitterdan Edirne’ye davet ettiğini anlatan Aysever, “Başkan gel diyor; bende geliyorum. Kendisi Türkiye’nin en iyi twitter kullanan insanı. Edirnelileri de çok seviyorum” diye konuştu.

Enver Arsever’in üçüncü kez Edirneliler ile buluştuğunu belirten Gürkan, “’Edirne, seni çok seviyor ve çok özlüyor ilk gösterini Edirne’de yapacaksın’ dedim. ‘Tabi ki başkanım ne demek’ dedi. Bizi kırmadı. Bu ülke Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkesi ve bu cumhuriyet ilelebet payidar kalacak hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.