YÜREKLERDEKİ EZGİLER 18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle “Şehitlerimize Yüreğimizden Ezgiler” isimli Türk Halk Müziği konseri verilecek. Halka açık olan konserde kahramanlık şarkıları ve türküleri seslendirilecek.

2018-03-15 09:49:31
YÜREKLERDEKİ EZGİLER 18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN

Edirne Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından; 18 Mart Pazar Günü saat 20.00’de ETSO Konferans Salonu’nda, 18 Mart Çanakkale Savaşı’nda hayatını kaybeden şehitlerimize ithafen Şehitlerimize Yüreğimizden Ezgiler” isimli konser düzenlenecek. Şef Yaşar Özel yönetiminde gerçekleştirilecek olan konserde kahramanlık şarkıları ve türküleri seslendirilecek.

Çanakkale Zaferi’nin; Türk Milleti’nin tarihe altın harflerle yazdırdığı emsalsiz bir şahlanış destanı olduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bize bu cennet toprakları vatan yapan; Çanakkale’de canları pahasına savaşan, bir ülkenin bağımsızlığı uğruna neler yapabileceğini tüm dünyaya gösteren aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyor, kahramanlık türkülerinin seslendirileceği konserimize tüm Edirneliler davet ediyorum” dedi.