ZİYNET SALİ VE NESİL’LE BAYRAM COŞKUSU YAŞANDI

2016-11-03 10:11:13
ZİYNET SALİ VE NESİL’LE BAYRAM COŞKUSU YAŞANDI

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri’nde sahne alan ünlü ses sanatçısı Ziynet Sali ve Nesil, Edirnelilere bayram coşkusu yaşattı.

Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen konsere, soğuk havaya rağmen yaklaşık 5 bin kişi izledi. Vatandaşlarla birlikte Ziynet Sali ve Nesil’i izleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan konserde yaptığı konuşmada, “Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'i gençliğe emanet etti. Bizler de Cumhuriyete sahip çıkacağız. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak” dedi. Gürkan, çiçeklerle karşıladığı Ziynet Sali ile birlikte ellerinde Türk Bayrakları eşliğinde 10.Yıl Marşı’nı söyledi.

Edirneli ses sanatçısı Nesil’in ardından sahneye çıkan Ziynet Sali, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Edirne'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Sali, “Edirne sizin, Edirne bizim, Edirne hepimizin” diyerek, soğuk havaya rağmen kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara teşekkür etti.

Edirne Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı konseri, Nesil ve Ziynet Sali’nin şarkılarını seslendirmelerinin ardından, havai fişek gösterisi ile sona erdi.