EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI AV. FİLİZ GENCAN AKIN’DAN YAŞAM MERKEZİ'NE DAVET

28.08.2024
" Edirne Belediyesi, kentteki çocuklara yönelik olarak sunduğu ücretsiz eğitime destek hizmetleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Edirne Belediyesi Yaşam Merkezi’nde 3 - 18 yaş arasındaki çocuklar için düzenlenen kapsamlı eğitim ve atölye çalışmaları, geleceğin teminatı olan çocukların gelişimine katkı sağlıyor.

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, çocukların eğitimine destek için sunulan ücretsiz eğitim ve hizmetlere devam ettiklerini belirterek tüm çocukları Edirne Belediye Başkanlığı Yaşam Merkezi’ne davet etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın çocukların eğitimine ve sosyal gelişimine verdikleri önemin altını çizerek, Yaşam Merkezi’nde, çocukların fiziksel, bilişsel, sanatsal ve akademik gelişimlerini desteklemeyi amaçladıklarını bunun için de onlarının geleceğe güvenle hazırlanabilmeleri için tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi.

Çavuşbey Mahallesi Hükümet Caddesi’nde yer alan Edirne Belediyesi Yaşam Merkezi’nde sunulan hizmetler arasında Bilim Kulübü, Sanat Kulübü, Okul Öncesi Etkinlik Grubu, Kitap Kulübü ve Müzik Atölyesi gibi farklı alanlarda atölye çalışmaları yer aldığını kaydeden Edirne Belediye Başkanı Gencan Akın şunları söyledi:

"Bilim Kulübümüzle çocuklarımız bilimin kapılarını aralarken, Sanat Kulübümüzde yaratıcılıklarını özgürce ifade ediyorlar. Kitap Kulübü sayesinde okuma alışkanlığı kazanırlarken, Müzik Atölyemizde ritme hayat veriyorlar ve Okul Öncesi Etkinlik Grubumuzda minik yavrularımız geleceğe güçlü adımlar atıyorlar.

Edirne Belediyesi Yaşam Merkezi, çocuklara sadece akademik anlamda değil, sosyal ve sanatsal alanlarda da fırsatlar sunarak onların çok yönlü gelişimini arttırıyor. Merkezin kapıları tüm çocuklarımıza açık. Edirne Belediyesi olarak çocuklarımızın mutluluğu ve gelişimi bizler için her şeyden önemli. Projelerimizi daha da genişleterek çocuklarımıza eğitim ve hizmetlerimizi arttıracağız. Onların bu etkinliklerimize katılarak gelişim ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak istiyoruz. Çocuklarımızın eğitimine destek için sunduğumuz hizmetlerimize devam ediyor; tüm çocuklarımızı, Yaşam Merkezi’mizde sürdürdüğümüz eğlenceli ve öğretici atölye çalışmalarımıza davet ediyorum.”

Edirne Belediyesi Yaşam Merkezi atölyelerine katılmak için rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlar 0 (284) 213 41 09 numaralı hattı arayarak detaylı bilgi alabilirler.