EDİRNE BELEDİYESİ KREŞİ’NDE CUMHURİYET COŞKUSU

28.10.2024
"

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı gösteriyi izleyerek miniklerin bayram heyecanına ortak oldu.

Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yılı nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Toplam 112 öğrencinin eğitim gördüğü kreşteki etkinliğe Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’da katıldı. Etkinlik kapsamında hazırladıkları dans ve ritim gösterileri sunan öğrenciler, şiirler okudu, sınıflarında Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yaptıkları resimleri sergiledi.

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’da çocukların etkinliklerini izleyerek onların Cumhuriyet Bayramı heyecanına katıldı. Kreş öğrencileri ile sohbet eden Başkan Gencan Akın 29 Ekim günü Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde düzenlenecek etkinliğe tüm çocukları aileleri ile birlikte davet etti.