EDİRNE BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİYLE İLK ULUSLARARASI JUDO TURNUVASI BAŞLADI

10.09.2024
" Edirne 1922 Akademi Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen ve Edirne Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleşen Uluslararası Judo Turnuvası, büyük bir katılımla başladı.

Edirne Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada, Türkiye’nin farklı illerinin yanı sıra Azerbaycan, Karadağ, Kosova, Romanya, Gürcistan, Bulgaristan, Yunanistan, Ukrayna, Moldova ve Almanya'dan gelen toplam 650 sporcu mücadele ediyor.

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın adına turnuvaya katılan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Cenk Ergüden, Akın’a takdim edilen teşekkür plaketini alarak, açılış konuşması gerçekleştirdi.

Katılan sporculara başarılar dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Cenk Ergüden, "Spor insanlar arasında dostluk, kardeşlik ve dayanışmayı geliştiren, kültürel ve sosyal etkileşimlere olanak sağlayan bir unsurdur. Bugün burada sadece yeteneklerimizi sergilemek için değil aynı zamanda farklı ülkelerden gelenlerle bu değerleri paylaşmak için buradayız. Belediyemizin de desteğiyle farklı ülkelerden gelen sporcularımızı şehrimizde misafir ederek Edirne’yi uluslararası bir buluşma noktası haline getirdik" dedi.