GÜRKAN'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

09.05.2021
" Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sonsuz sevginin, şefkatin, özverinin, sabrın, mücadelenin ve hoşgörünün kaynağı tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor; başta Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım ve kıymetli annem Ümmüş Gürkan olmak üzere sonsuzluğa uğurladığımız tüm anneleri rahmetle anıyorum” dedi.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şunlara yer verdi;
 
“Toplumumuzun temelini oluşturan, aileyi fedakarlıklarıyla bir arada tutarak bir huzur adasına dönüştüren, hayatımız boyunca destekçimiz, yol göstericimiz olan her şeyden önce karşılıksız sevgi ve fedakârlığın en büyük simgesi olan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ne iş yaparsak yapalım, kaç yaşında olursak olalım doğduğumuz ilk andan itibaren annelerimiz varlığı ile öğrettikleri ile en büyük dayanağımızdır. En kıymetlilerimiz. Bizi biz yapan en saf sevginin, karşılıksız sevginin kaynağı, hayatımıza ışık tutan ilk öğretmenimiz, en değerli varlığımızdır.  Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzelliklerden yana yol gösteren annelerimizi sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri göstermeliyiz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere sonsuzluğa uğurladığım Annem Ümmüş Gürkan’ın ve ebediyete intikal eden tüm annelerin; Eşim Esra Gürkan ile tüm anne ve anne adaylarının Anneler Günü’nü kutluyorum”