BELEDİYEDEN 29 EKİM’DE STREETBALL TURNUVASI

21.10.2024
"

Edirne, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Vali Konağı yanında bulunan basketbol sahasında düzenlenecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Meme Kanseri Farkındalık Streetball Turnuvası’na her biri 3 erkek, 1 kadından oluşacak en fazla 32 takım katılabilecek. Turnuva sonunda birinci olan takım 20 bin TL, ikinci olan takım 12 bin TL ve üçüncü olan takım da 8 bin TL para ödül kazanacak. Turnuvaya katılmak isteyenlerin 26 Ekim Cuma gününe kadar 0505 530 13 61 numaralı telefon üzerinden kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın düzenlenecek turnuvanın hem Cumhuriyet Bayramı hem de meme kanserine farkındalık yapması açısından önemli olduğunu söyledi. Amaçlarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı gençlerle birlikte coşkuyla yaşamak olduğunu belirten Gencan Akın, “Turnuvamızla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın coşkusunu hep birlikte yaşarken, aynı zamanda meme kanseri gibi önemli bir hastalığın farkındalığını da gündeme getirmiş olacağız. Tüm gençlerimiz etkinliğimize katılmaya davet ediyorum” dedi.